Zoon, broer, echtgenoot, vader en ALS-patiënt

Een onbezorgde jeugd, van basisschool tot HBO afgestudeerd, van verkoper tot ondernemer.

Als we los gaan, gaan we vol!

– Kevin Wubbels & Jan Mors –

Ik ben geboren in Uitgeest op 2 september 1979 en heb een onbezorgde, fijne jeugd gehad. Via de basisschool, middelbare school en de MDS ben ik uiteindelijk afgestudeerd in HBO Commercieel Economie.

Ik heb altijd een ondernemende geest gehad. Een geboren verkoper. Heb ik van horen zeggen natuurlijk 😉 Van mobiele telefoons, wasmachines, keukens, vakantiehuizen, logo’s en huisstijlen tot websites: ik verkocht ze allemaal. Ik wist en weet hoe marketing en verkoop werkt en zet dit om in kansen voor bedrijven. Van groot tot klein.

Inmiddels ben ik vader van 3 kinderen en getrouwd met Wendy. Het zorgeloze en succesvolle leven kreeg een compleet andere wending nadat bij mij kanker was vastgesteld. En alsof dat nog niet genoeg was enkele jaren later ALS. Inmiddels ben ik 4 jaar ALS-patiënt en heeft de ziekte zijn tol geëist. Volledig afhankelijk van apparatuur ben ik lichamelijk gebroken, maar geestelijk zeker niet. Mijn hersenen werken gelukkig nog als vanouds. Via mijn oogcomputer sta ik in contact met de buitenwereld en weet ik de wereld nog steeds te laten genieten van mijn ondernemende geest.

Kernwoorden voor mij zijn: flamboyant, graag gezien, gezellige jongen, doorzetter, immer positief, creatief en lieve papa.

Nieuwsgierig? Wij houden je graag op de hoogte!