Grote bergen verzet je niet alleen

Het doel is duidelijk. De ambitie is groots. Met vereende krachten gaan wij richting ons doel!

“Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

– Paolo Coelho –

Vanaf het moment dat ik heb uitgesproken tegen Viggo en Martijn dat ik een droom heb (“een bestseller”) realiseerde ik mij dat er veel te doen is. En niet geremd door enige beperking moet ik toch ook erkennen dat er meer nodig is dan “een verhaal op papier zetten”. Denk aan nalezen, corrigeren, stijl bewaken, communicatie, fondsen werven, vormgeving, etc..

Een uitdaging die ik gelukkig niet alleen hoef te realiseren met samen met een team van mensen. Mensen die ik al kende of juist nu heb leren kennen. 

 

Anita van Prooijen
Ghostwriter
Anita van Prooijen

Ik ben een Zuid-Hollander die zich allang helemaal thuis voelt in Alkmaar en omgeving. Zzp’er en moeder van twee volwassen, honkballende zoons.

Als kind las ik al alles wat los en vast zat. Van Brinta-pakken tot De Dolle Tweeling. En nog steeds geldt: geef me een boek, krant of tijdschrift, en ik reageer nergens meer op. Ik hou van de reuring in de stad en van de rust op het strand. Die contrasten zoek ik graag op. Het liefst stap ik daarvoor op de fiets, want dan zie je zoveel meer.

Mijn bijdrage binnen Team Focus is de redactie van Kevins teksten, mensen interviewen die het verhaal extra diepte kunnen geven, dat mooi vastleggen, en er samen met Kevin voor zorgen dat het een uitzonderlijk boek wordt!

Bas Bourgonje
Fondswerving
Bas Bourgonje

Ik woon al mijn hele leven in en rondom Alkmaar, een prachtige omgeving met veel dynamiek maar ook dichtbij strand, bos en duinen. Als hardloper is het een ideale omgeving om te trainen en te ontspannen. Maar ook samen met mijn vrouw Marjolein en onze hond Max kom ik daar graag om de rust en de ruimte op te zoeken na een hectische werkweek.

In het dagelijks leven adviseer ik ondernemers over de financiering van hun bedrijf, een boeiend vak waar je zeker in deze tijden het verschil kunt maken. Via Martijn Kooij ben ik in contact gekomen met dit project waar uiteraard ook geld voor nodig is, toen zij mij vroegen om de crowdfundingcampagne op te zetten en te begeleiden hoefde ik niet lang na te denken. Samen met een betrokken team werken we hard om de droom van Kevin te realiseren.

Jan Mors
Multi inzetbaar
Jan Mors

Opgegroeid in dezelfde buurt, hetzelfde rijtje, dezelfde steeg. Al 37 jaar vrienden, al 37 jaar onafscheidelijk, al 37 jaar grootse plannen.

Robotshow’s, hutten bouwen, fietsrace’s, schaaktoernooien, niks was en is ons te gek! Toch best verschillend, maar daardoor perfect complementair.

Bovenal aan één woord genoeg, dat komt ons nu zeker van pas 😉

Martijn Kooij
Communicatie
Martijn Kooij

Geboren in 1973 te Amsterdam. Vader van 2 kinderen: Serra en Viggo en levenspartner van Marcia. Ultieme doel is om met een camper de wereld rondreizen. Ben dol op snowboarden, hardlopen en wil graag weer gaan windsurfen. Voorlopig surf ik ieder dag over de digitale snelweg. Mensen helpen geeft mij elke keer weer energie. Kevin ben ik jaren geleden zakelijk tegengekomen. Zijn energie, positiviteit en ondernemersgeest zijn inspirerend en motiverend.

Dat merk ik ook nu weer. Het is een voorrecht om dit met Kevin en het team te mogen doen. Een eer zelfs. Een emotionele reis: van idee tot realisatie.

Nieuwsgierig? Wij houden je graag op de hoogte!